Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Hos Nesbyen Auto får du alt du trenger til bilen din

Hos Nesbyen Auto tilbyr vi salg av Volkswagen personbil og Volkswagen Nyttekjøretøy. Vi tilbyr også en rekke tjenester innen service og vedlikehold av Volkswagen. Nesbyen Auto er Hallingdals ledende bilforhandler, og vi har et stort utvalg av bilmodeller fra Volkswagen. Her er det biler som passer for enhver smak, og du vil garantert finne en bilmodell som passer perfekt for akkurat deg. Som bilforhandler og autorisert merkeverksted for Volkswagen er det vi som kjenner bilen din best.

Vi er også svært konkurransedyktige på pris slik at du aldri må betale mer enn du bør. Vi er en profesjonell partner, som alltid holder det vi lover og som hele tiden har deg som kunde i fokus. Når du kontakter oss får du rask respons og vi finner alltid løsninger som dekker behovene dine.

I våre lokaler møter du alltid hyggelige ansatte som er svært serviceinnstilte, og som tar seg god tid sammen med deg slik at du får den beste kundeopplevelsen. Nesbyen Auto har vært bilforhandler for Volkswagen helt siden 1965, og nå holder vi til i nye flotte lokaler rett ved Riksvei 7.

Velkommen til Nesbyen Auto!

Åpningstider

Salg

 • Mandag - Fredag
  08:00 - 16:30

Delelager

 • Mandag - Fredag
  07:30 - 15:30

Verksted

 • Mandag - Fredag
  07:30 - 15:30

Nyttekjøretøy salg

 • Mandag - Fredag
  08:30 - 16:30
Se åpningstider for andre avdelinger ››